azoo black friday 847x475px 1

November 16-án, 23-án és 30-án, péntekenként 15% kedvezményt adunk minden, nem akciós termékre az ALPHAZOO üzletekben! Az akcióban az ALPHAZOO Áruházakon kívül a felsorolt Partnerüzletek vesznek részt: Albertfalva (Budapest XI. kerület) , Balassagyarmat, Csepel (Budapest, XXI. kerület) , Mátyásföld (Budapest XVI. kerület) , Páskomliget (Budapest XV. kerület) , Pécs és Tamási. Várjuk a Gazdikat és Kedvenceiket szeretettel! Az akció más akcióval, promócióval nem vonható össze!

Erd megnyitottunk honlap 847x475pxAz ALPHAZOO egy újabb Kedvencáruházzal várja a Gazdikat és kedvenceiket, Érden! Több, mint ezer árucikk, állateledelek és felszerelések hatalmas választéka, folyamatos akciók. Kedvencbarát üzlet, látogasson el hozzánk kedvencével együtt.

Cím: ALPHAZOO Érd, 2030 Érd, Diósdi út 42. ;
Nyitva tartás: Hétfő - Péntek 9:00 – 19:00 Szombat 9:00 – 14:00 , Vasárnap: zárva;
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ISMÉT EGY ÚJ ALPHAZOO!

Vadiúj ALPHAZOO partnerüzlettel várjuk a Gazdikat és Kedvenceiket Teskándon, a Petőfi Sándor u 120. szám alatt! Petshop és állatorvosi rendelő egy helyen! Állateledelek, állatgyógyszerek, felszerelések kiegészítő cikkek bőséges választéka minden minőségi kategóriában, tartósan alacsony árak, folyamatos akciók, szaktanácsadás! Nyitvatartási idő: 8-19, Állatorvosi rendelő : nyitva tartás: hétfő-péntek :8-9 , 17-19, szombat: 9-10.

Telefonos időpont egyeztetés: +36/20/956-4370

Megújult üzlettel és ünnepi akciókkal várunk minden Gazdit és Kedvencét!

20180426 125441 resizedazoo ujszasz 5ev 847x475px

 

A Gould Amandina egy igen színpompás és ritka díszpintyfajta. Nevét J. Gould, Ausztrália madárvilágának lelkes kutatója feleségéről kapta. Madárkedvelők körében igen nagy tiszteletnek örvend, sokan álmodnak tartásáról és legfőképp tenyésztéséről. 

Tartását csakis tapasztalt madártartóknak ajánlott! A Gould amandina hazája Ausztrália északi része, a szavannák birodalma, vagyis az egyenlítő mentén elterülő trópusi esőerdőket körülvevő erdőkkel tarkított füves terület. Az óceán közelségének kiegyenlítő hatása miatt éjjel is csak ritkán száll a hőmérséklet 20°C alá. Ebből kifolyólag a tartásakor biztosítani kell a 20°C feletti állandó hőmérsékletet, a huzatmentességet, sok fényt és lehetőség árnyékot is, ahova elbújhatnak a nagy meleg elől.

kepcon2018. május 12-13 között lesz a KEPCon- Közép-európai Pásztorkutyás Konferencia, melyet a PDF Állat- és környezetvédelmi Alapítvány szervez a szegedi Szent-Györgyi Albert Agórában. A konferencia a térség nemében egyedülálló programja, hazai és nemzetközi tudományos fórum, mely a pásztorkutyák eredeti funkcióinak, munkájukból fakadó jellemzőinek hagyományokhoz és a modernitáshoz kapcsolódó szakmai, elméleti és gyakorlati témaköreit képviseli. 

Előzetesen már több, a témában igen komoly nemzetközi es hazai szaktekintély jelezte részvételi és előadói szándékát. Úgy, mint Carol Beuchat PhD amerikai professzor asszony, az Institute of Canine Biology, a Berkeley University tanára és az ENSZ génmegőrzési programjának beavatott szakértője..

Ha átlépjük az országhatárt megszűnik a csirkeallergia. Miért támadjuk a csirkét valójában? - A táplálék okozta allergiákról. Dr. Berkényi Tamás a Eukanuba/IAMS állatorvosa a csatolt cikkben kifejti, hogy az allergiás megbetegedések hány %-át okozza valójában a csirkehús.

Már Egerben is! Vadiúj ALPHAZOO partnerüzlettel várjuk a Gazdikat és Kedvenceiket Egerben, az Agria Parkban lévő ALPHAZOO-ban! Több ezer árucikk, állateledelek és felszerelések bőséges választéka minden minőségi kategóriában, tartósan alacsony árak folyamatos akciók, tanácsadás, nyitva tartás: H-Sz: 10.00-20.00 V:10.00-18.00-ig.

Üzletünk nyitási képei:

2018.03.16.

Már Teskándon is várjuk a Gazdikat! ALPHAZOO Partnerüzlet és Állatpatika és Állatorvosi Rendelő nyílt Teskándon, a Petőfi Sándor u. 0120/8 alatt Állatgyógyszerek, állateledelek, felszerelések és kiegészítő cikkek bőséges választéka minden minőségi kategóriában, tartósan alacsony árak, folyamatos akciók, állatorvosi tanácsadás!

Nyitva tartás: H-P: 8-19

Állatorvosi Rendelő nyitva tartás: hétfő-péntek :8-9 , 17-19, szombat: 9-10.

Vadiúj ALPHAZOO partnerüzlettel várjuk a Gazdikat és Kedvenceiket Tamásiban a Károlyi Mihály utca 18.. szám alatt! Állateledelek, felszerelések, kiegészítő cikkek bőséges választéka minden minőségi kategóriában, tartósan alacsony árak, folyamatos akciók, tanácsadás Nyitva tartás: H-P: 08.00-17.00 Sz: 08.00-12.00

dátum: 2018.03.14.

Már Pomázon is várjuk a Gazdikat!
ALPHAZOO Partnerüzlet és Állatpatika nyílt Pomázon a Kossuth L. u. 40/b alatt! Állatgyógyszerek, állateledelek, felszerelések és kiegészítő cikkek bőséges választéka minden minőségi kategóriában, tartósan alacsony árak folyamatos akciók, állatorvosi tanácsadás!
Nyitva tartás: H-P 10-18, Szo: 9-13