Szép? Játékos? Csibész? Ravasz? Mutasd meg mindenkinek a kedvencedet! Küldd be nekünk legjobb fotóidat, melyen a kedvenceddel együtt szerepeltek - vagy gyorsan készíts párat!

A legjobb fotók bekerülnek a novemberi ALPHAZOO akciós újságba, sőt, a nyerteseket ajándékkal várjuk üzleteinkben! Ha nem a Te fotód lenne a nyertes, akkor nézz körül az ALPHAZOO weboldalon! Beküldési határidő: 2010. október 15. A képeket (pályázónként maximum 5 darabot) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk. A levél tárgyában kérjük feltüntetni: "Én és a kedvencem"

Kérjük, hogy lehetőleg éles és jó minőségű képet küldj, hogy majd az újságban is jól mutassatok! (Tipp: ha digitális fényképezőgéppel fotóztok, állítsd a gépet nagy felbontásra.) A résztvevők a képek beküldésével automatikusan elfogadják a Részvételi Újabb Partnerüzlettel várjuk, Szentendrén!
Újabb ALPHAZOO Partnerüzlet nyílt, ezúttal Szentendrén, a Dunakanyar krt. 2. szám alatt (a központban, a buszpályaudvartól és a Hév megállótól 1 percre, a Kaisers szupermarket közelében). Állateledelek, felszerelések és kiegészítő cikkek széles választékával, októberi akciós termékekkel, valamint szakértő hobbiállat tartási- és nevelési tanácsadással várjuk kedves vásárlóinkat és kedvenceiket. Nyitva tartás: H-P: 09.00 - 19.00, Sz: 09.00 - 13.00. Telefon: 06-26-309-188, Mobil: 06-30-685-8914.