Restart CACIB kutyakiállítás

A komáromi Monostori erődben június 3-4-5-én megrendezésre került az idei első kutya kiállítást, amit már minden tenyésztő nagyon várt.

A rendezvényen az Alpha-Vet Kft. is részt vett standjával ezen a hazai léptékben igen jelentős,nyitó rendezvényen. Happy&Fit sátrunkkal hozzájárultunk a rendezvény szakmai sikerességéhez, bár ezúttal nem Mi voltunk a szponzorok.

Rendkívül kedvező akcióinkkal csábítottuk „on-line” rendelésre meglévő és leendő tenyésztő partnereinket, a standunknál folyamatos szaktanácsadással segítettük őket a tájékozódásban, választásban. Ebben a komáromi AlphaZoo-s kolleginák is kivették részüket, munkájukkal támogatták a stand munkáját, eredményességét.

A pandémia kapcsán Restart CACIB-nak elnevezett rendezvényen több, mint háromezer kiállított kutyát és gazdáit látta vendégül hagyományosan kiváló színvonalú rendezvényen a Magyar Ebtenyésztők Országos Egyesületeinek Szövetsége.

Az időjárás is kedvezett a rendezvénynek, az amúgy gyakori esős-szeles napok elkerülték a rendezvényt, kifejezetten szép, kora nyári napokkal ajándékozva meg az idelátogató tenyésztőket, látogatókat és a standosokat.

Az egyébként közelsége miatt hagyományosan nagy létszámban jelenlévő szlovák kutyatenyésztők, sajnos, ezúttal kevesen tudtak részt venni ezen a nívós rendezvényen a szlovák hatóságok szigorú korlátozásai miatt.

A kiállításon 1400 nevezett kutya vett részt a pénteki napon. Szombati napon több klubkiállítást is tartottak, de sajnos így is elmaradt a megszokott nevezési és néző közönség.

Somogyi János beszámolója:

"Termésesetesen cégünk az Alpha-Vet Kft. is képviseltette magát az első idei kutyakiállításon Komáromban. Legfőbb célunk a saját márkánk a Happy & Fit termék család építése és népszerűsítése volt a tenyésztők körében. Örömmel szembesülök vele, hogy egyre több tenyésztő ismeri meg a márkát és eteti egyedeit ezen termékekkel. A kiállításon 1400 nevezett kutya vet részt a megmérettetésben a pénteki napon. Szombati napon több klubkiállítást is tartottak, de sajnos így is elmaradt a megszokott nevezési és néző közönség.

Ez sajnos köszönhető a korona vírus álltál generált szigorításoknak és így a már megszokott külföldi részvevők létszáma is igen alacsony volt. A szervezők igyekeztek mindent megtenni, hogy egy igen hangulatos, már-már családias kiállításon tudjanak részt venni a jelenlévők. Az időjárás nem éppen a megfelelőre sikeredett, mert az idei első nyári hétvége köszönt be a résztvevőkre és az emberek jelentős hányada igen csak megpirította a nyári napsugár. Ennek ellenére a szervezők igyekeztek , a megszokott nagy sátras rendszerben megóvni a kutyákat és gazdáikat az időjárás viszontagságaitól.


Egy nagyon kis hangulatos kiállításon vettünk részt és köszönöm azon kollégáknak akik segédkeztek valamilyen formában, hogy zökkenőmentes legyen a jelenlétünk. Külön köszönöm a Komáromi AlphaZoo dolgozóinak a lelkes és áldozatos munkájukat, akik jelenlétükkel segítették a munkánkat."