A mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban és a Mikulásgyár adományozó programjához csatlakozva, az ALPHAZOO is rengeteg adományt juttatott el a rászorulóknak. A Mikulásgyárral közösen az ALPHAZOO is eljuttatta adományait a rászorulóknak akik téli ruhákat, tartósélelmiszert és sok más ajándékot kaptak tőlünk.

18 országban nyújt segélyt a Baptista Szeretetszolgálat és a Mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban program. A Baptista Szeretetszolgálat alapítója és elnöke Szenczy Sándor baptista lelkész. A szolgálat célja a kezdetektől fogva az volt, hogy Jézus Krisztus szeretetparancsa alapján segítsenek a rászorulókon itthon és külföldön.

Az első ötezer forintos adomány óta eltelt 16 év alatt a Baptista Szeretetszolgálat mára az egyik legnagyobb magyarországi segélyszervezetté érett. Munkája értéke ma már milliárdokban mérhető, és 18 országban nyújtanak rendszeres segélyt.

A mennyi szeretet fér el egy cipősdobozban kezdeményezés hatására 2012-ben 33.000 doboz okozott örömet országszerte a rászoruló gyermekeknek. Tavaly kórházunk és az ALPHAZOO is csatlakozott az adományozó programhoz. A program olyan népszerű volt hogy még Andrea Bocelli, a világhírű énekes is elküldte a maga szeretett kibélelt dobozát.