Egy nap az állatokkal az állatokért - 2014. augusztus 15. péntek
Vállalatunknak, az Alpha-Vet Állatgyógyászat Kft.-nek is elnyerte tetszését ez a kezdeményezés, ezért is támogatjuk és népszerűsítjük. A Zöld Zebra Egyesület új, országos programot hirdet "Egy nap az állatokkal az állatokért" néven. Részleteket az Egyesület honlapján olvashattok.

Ha reggelente nehéz szívvel hagyod otthon (egyedül) a kedvencedet, akkor most itt a nagy alkalom, hogy augusztus 15-én magaddal vidd a munkahelyedre. A Vidd Magaddal a Kedvencedet Dolgozni Nap (VMKD Nap) a Zöld Zebra Egyesület új, állatbarát programja, aminek lényege:

1. 2014. augusztus 15-én, pénteken elvisszük magunkkal a munkahelyre a velünk élő kisállatokat: kutyát, macskát, hörcsögöt, törpenyulat, stb., és velük dolgozunk töltjük a napot.
2. A nap folyamán a cég által korábban kiválasztott állatvédő szervezetnek adományt gyűjtünk (pénz, gyógyszerek, állateledel, takaró, stb.) és/vagy egyéb módon segítjük a gazdátlan állatok örökbeadását.
3. Ha kedvünk van, további kellemes programokat szervezünk erre a napra magunknak a munkahelyre.

Várjuk tehát olyan állatbarát cégek jelentkezését, akik kedvet éreznek a részvételhez!

Jelentkezni a Jelentkezési Lap kitöltésével és hozzánk való visszajuttatásával lehet. Minden féle hasznos dolgot összeszedtünk az alábbi kis információs anyagba: szervezés, programötletek, sőt egy ide vágó érdekes index cikket is belemásoltunk a mellékletbe. Ennek segítségével - ahogy szokták mondani - gyerekjáték a szervezés, KLIKK IDE gyorsan: VMKDNap-informacios-anyag

Az esemény elérhető a Facebook-on is, kövesd itt az eseményeket!